SGL Turvapalvelut

 


 

 

TÖIHIN KOULUTUKSIEN KAUTTA

SGL Turvapalveluiden varsinaiseen henkilöstöön kuuluu pääasiassa vain itse kouluttamiamme järjestyksenvalvojia ja ensiapuhenkilöstöä. Tämän lisäksi käytämme kuitenkin myös satunnaisia ulkopuolisia keikkailijoita tarpeen mukaan.

SGL:n henkilöstöön pääsemiseksi tavallisin keino on käydä JV-peruskoulutus SGL:llä. Lisätietoa koulutuksesta.
Mikä tahansa muukin SGL:n järjestämä, vähintään 12 tunnin mittainenkoulutus (tai kahden koulutuksen yhdistelmä) riittää jäseneksi hakemiseen. Tällaisia koulutuksia ovat mm. JV-voimankäytön lisäkoulutus, JV-kaasusumutinkurssi, JV-peruskoulutuksen kertauskoulutus, ensiapukurssit jne. Koulutuksista lisätietoa tästä.

 

TÖIHIN ILMAN SGL:N KOULUTUKSIA

Tarvitsemme aika ajoin uusia tekijöitä eri toimeksiantoihin. Jos haluat hakea meille töihin, onnistuu se täyttämällä vasemmalla olevasta Hae töitä -linkistä aukeava lomake, ja vastaamalla sähköpostiisi saapuvaan henkilötietokyselyyn. Ellei kyselyä näy lähes heti saapuneissa viesteissäsi, tarkista myös roskapostikansio.

Satunnaisia keikkailijoita, joilla on voimassa oleva järjestyksenvalvojan kortti tai ensiapupäivystäjän pätevyys tai muu kulloinkin tarvittava pätevyys, tarvitsemme oman henkilöstömme lisäksi silloin tällöin. Huomaa lisäksi, että SGL edellyttää sinulla itselläsi olevan sopiva työasu.